HLZ HRVATSKO DRUŠTVO ZA HITNU MEDICINU

Pod pokroviteljstvom Hrvatskog liječničkog zbora - Hrvatskog društva za hitnu medicinu i u organizaciji Objedinjenog hitnog bolničkog prijema Kliničke bolnice Sveti Duh, u Zagrebu je 27. svibnja 2019. godine održan Simpozij „10 godina za budućnost“, a prigodom desete obljetnice rada Objedinjenog hitnog bolničkog prijema.

Kao datum održavanja skupa izabran je Međunarodni dan hitne medicine koji je različitim stručnim događanjima obilježen u više zemalja svijeta. Predavači na simpoziju bili su specijalisti i specijalizanti koji predstavljaju budućnost hitne medicine, a ujedno su i mladi znanstvenici, te su izložili teme svojih doktorskih i stručnih specijalističkih radova.

Uz skup je izdana „Monografija pisana srcem“ koju je uredila Pročelnica Objedinjenog hitnog bolničkog prijema izv.prof.dr.sc. Višnja Nesek Adam, prim.dr.med. Čestitamo organizatorima simpozija na uspješno održanom skupu koji je protekao u odličnoj atmosferi i ugodnom druženju, uz razmjenu iskustava iz svakodnevnog rada u području hitne medicine.

© 2018 HLZ Hrvatsko društvo za hitnu medicinu
WEB DIZAJN / iDEAL MEDIA