HLZ HRVATSKO DRUŠTVO ZA HITNU MEDICINU

Otkazivanje kongresa

Poštovani i dragi kolege

Nažalost, usprkos velikom trudu koji je uložen u organizaciju 5. Hrvatskog kongresa hitne medicine Upravni odbor Hrvatskog društva za hitnu medicinu donio je odluku o otkazivanju kongresa.

Zbog nastale situacije pandemije SARS-Cov-2 virusom kongres je u travnju odgođen i planiran na jesen. Međutim, zbog pritasaka glede povrata kotizacija donešena je odluka o otkazivanju održavanja kongresa. Iako smo imali značajne troškove tijekom pripreme kongresa odlučeno je da će sve uplaćene kotizacije biti vraćene u punom iznosu.

Unatoč tome, što iz objektivnih razloga na koje nismo nikako mogli utjecati, kongres nismo održali, dio svojih obaveza prema autorima smo ispunili te se časopis Acta Medica Croatica s prihvaćenim radovima nalazi na mrežnim stranicama https://hrcak.srce.hr/actamedcroatica, a knjiga sažetaka će biti uskoro objavljena na stranicama društva. S time zatvaramo 5. Hrvatski kongres hitne medicine.

Hvala svima koji su nam pomogli u organizaciji ovog kongresa i koji su nas podržavali tijekom ovog, za sve nas posebno teškog i izazovnog vremena. Nadamo se da dolaze bolja vremena i da ćemo imati zajedno još puno kongresa.

Lp i čuvajte se

Upravni odbor

© 2018 HLZ Hrvatsko društvo za hitnu medicinu
WEB DIZAJN / iDEAL MEDIA