HLZ HRVATSKO DRUŠTVO ZA HITNU MEDICINU

Dana 9. i 10. studenog održana je 5. StEPP edukacija za studente medicine nižih godina studija. StEPP okuplja studente Medicinskog i Stomatološkog fakulteta u Zagrebu koji volonterski i sa puno entuzijazma prenose svoja znanja i vještine potrebne za spašavanje ljudskih života.

Poštovani kolege i kolegice,
U nastavku se nalazi poziv na GODIŠNJU SKUPŠTINU I SIMPOZIJ HLZ - Hrvatskog društva za hitnu medicinu koji će se održati u petak, 13. prosinca 2019. godine, u Zagrebu, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, Heinzelova 88, velika dvorana (5.kat).
Parkiranje po cijeni od 10 kuna moguće je u Radničkoj cesti (sa zapadne strane Nastavnog zavoda), gdje je i ulaz u zgradu.

Poštovani i dragi svi,

S Veseljem Vas obavještavamo da ponovo krećemo sa Školom hitne medicine, te ste slobodni prijaviti se putem linka na nadolazeći tečaj.

Mjesto održavanja Hrvatsko katoličko sveučilište, Zagreb, Vukasovićeva 1

U organizaciji Hrvatskog društva za reanimatologiju  Hrvatskoga liječničkog zbora (CroRC, prema engl. Croatian Resuscitation Council) godine Svjetski dan oživljavanja obilježen je u čak 14 hrvatskih gradova javnozdravstvenim akcijama podučavajući građane kako u 3 jednostavna koraka  mogu spasiti ljudski život.

© 2018 HLZ Hrvatsko društvo za hitnu medicinu
WEB DIZAJN / iDEAL MEDIA